Wie ben ik

Sandra Figueroa Perez

Mijn roots als kinderoefentherapeut liggen in het speciaal en regulier onderwijs waar ik 17 jaar geleden ben gestart. Met de geboorte van mijn dochter in 2014 kondigde zich een nieuwe periode aan. Ik heb me toen verder gespecialiseerd in de motorische ontwikkeling van kinderen en het ontwikkelen van de kernkwaliteiten van het ouder kind gericht werken.

Wat ik me iedere keer weer ten doel stel: kinderen en hun ouders op verschillende manieren stimuleren samen iets positiefs te ondernemen. Ik zet kinderen in hun kracht en wijs hen op de mogelijkheden die er zijn. Het stimuleren van bewegen, nieuwe vormen of manieren vinden om tot een goed beweegpatroon te komen is voor kinderen en ouders van belang. Volwassenen krijgen daarnaast ook voorlichting over verschillende thema’s. Met ouders en kinderen wil ik alle beweegmogelijkheden onderzoeken en ontwikkelen tot iets moois.

Het in beweging komen, blijven en het werken aan een goed beweegpatroon is voor jong en oud belangrijk. Bewegen betekent ontdekken, leren en zelfstandig zijn.

De cirkel is rond: het gaat om bewegen van zowel kinderen als ouders, jong en oud.

Play is not a break from learning. It is endless, delightful, deep engaging

Practical learning it’s the doorway into the child’s heart.